Kun miniatyyri ei ole enää mini

CoolMiniOrNot-pelifirma (tutummin CMON) julkaisi viime perjantaina tiiserin tulevan Cthulhu: Death May Die -pelinsä joukkorahoituksesta. Sosiaalisen median innokkaat tulhuttajat hätkähtivät peliin luvattua valtaisan kokoista muovihirviötä. Katso itse videolta, miltä kalmarikasvo näyttää.

Ja onhan se iso. Mutta ei jättityyrissä mitään niin uutta ole, että tässä pitäisi nyt leukoja poimia ja läppäreitä kuivata. Meillä vaimon sisustusintoa ovat piilotelleet jo kymmenisen vuotta seuraavat pelinappulat.

Tässä HeroClix-figuurit Thor ja Loki kohtaavat Thor: Ragnarök -elokuvastakin tutut Teloittajan, Fenris-suden ja Surturin.

Tässä 1,59 kiloa painava, 32 senttiä korkea ja noin 40 senttiä pitkä Fin Fang Foom. Paketista valmiiksi maalattuna. Siinä Cthulhulle haastetta.

Tässä on sarjakuvakustantamoa vaihtanut Batman.

Ja tässä Aaveajaja. Koska Aaveajaja on niin hemmetin cool.

Tässä 753 grammaa painava ja 39 senttiä korkea maailmojen tuhoaja Galactus. Kyllä, tämäkin on täysin pelikelpoinen HeroClix-figuuri.

Mitä olisi kuvakollaasi ilman Star Warsin sotakoiraa? Tässä imperialistisotilaita.

Tässä Star Wars: Miniatures -pelin AT-AT. Painoa 992 grammaa, korkeutta 33,8 senttiä ja pituutta mukavat 40 senttiä. En suosittele mukaan ensitreffeille.

Jätä kommentti